expositie 10 jaar Aartappel

Aartappel, Flip Looyen

De kunstenaarsgroep Aartappel, waarvan ik samen met Elka Oudenampsen en Angela de Jong oprichter ben, bestaat 10 jaar.

We vieren dat groots in het pand van de voormalige Huiskamergalerie “Van Leuke Mensen, De Dingen Die Blijven” in Arnhem. Joke van Doorne stelt het pand aan ons ter beschikking en neemt zelf met het thema van deze expositie “De Dingen Die Voorbij Gaan” afscheid van haar galerie en van Arnhem.
De huidige Aartappel groep (Colin Wilson, Elka Oudenampsen, Petra de Vries, Sophie Bekkering, Flip Looyen) zal drie weekenden met nieuw werk over twee verdiepingen verspreid in de galerie aanwezig zijn met de, voor Aartappel, traditionele pop-up expositie.
Bovendien is er dit keer een eenmalige jubileumuitgave van door ons ontworpen zeefdrukken die Kurtface Nijmegen drukt in beperkte oplage. Als set verkrijgbaar tijdens de expositie mét een toegevoegde bonus van de hand van Joke van Doorne!
Daarnaast zal er gedurende de weekenden de documentaire te zien zijn die gemaakt is door Jora Daemen en Lisa Bloemers over Aartappel. En is er, als eerbetoon, werk te zien van Bert van Ommen.
De opening waarvoor ik jullie heel van harte wil uitnodigen is op 5 november om 15:00 uur met de fantastische en meevoerende muziek van mur:mur (Sem Sprang en Tobias Servaas).
De feestelijke finisage (ook aan te raden!) is op 19 november.
Paul Krugerstraat 4 in Arnhem
Open van 12:00 – 17:00 uur op
3, 4, en 5 november
10, 11 en 12 november
17, 18 en 19 november
Tot ziens bij “De Dingen Die Voorbij Gaan”!
%d bloggers liken dit: